Online Coaching, personal training op afstand

Persoonlijke training en voedingsplannen specifiek voor jou!

Wij werken met een wetenschapelijk onderbouwde manier en bieden coaching aan op maat. Na de uitgebreide intake stellen wij ons plan op die past bij jouw situatie. Geen één schema is hetzelfde maar aangepast op jou!

 

Online Coaching, personal training op afstand

ONLINE COACHING

Na het opnemen van jouw gegevens begint het opstellen van een persoonlijk trainings- en voedingsplan dat afgestemd is op jouw situatie. Wij houden rekening met stress, slaap, trainingservaring, aanleg en jouw agenda.

maximaal resultaat!

Wil je afvallen? Of juist sterker worden? Met een plan op maat is jouw doel dichterbij dan je denkt. Vervolgens ga je op eigen kracht aan de slag en hebben wij wekelijks uitgebreid contact.

Communicatie is het sleutelwoord. Daarom kun je 24/7 vragen stellen over training en voeding via de app. Heb je moeite met een bepaalde oefening? Videoanalyse met software stelt ons in staat je techniek op afstand te verbeteren of desgewenst een alternatieve oefening te geven. 

Alles draait om progressie en het behalen van jouw doel!

  • Continue aangepaste trainingschema's
  • Videoanalyse
  • Uitgebreide PDF met informatie over training en voeding
  • Korting op techniek trainingen/PT (ook mogelijk icm 1x p/maand PT)
  • 2 app's voor training en voeding

Apps
Alle gegevens met betrekking tot training en voeding staan in de twee apps van Physique Innovation. De apps bevatten schema’s en filmpjes ter ondersteuning van jouw workouts. Je weet precies wat je moet doen, wanneer je het moet doen en hoe vaak je het moet doen. Houd dagelijks jouw trainingsarbeid en calorie inname bij, zodat onze coach je kan bijsturen waar nodig.

VOEDING

Wil je afvallen, spiermassa aankomen of je gezonder voelen? Onze coaching maakt dit mogelijk!

Wij stellen samen een plan op die bij jouw doelen past. Maar nog belangrijker, één die voor jou haalbaar is!

Na de uitgebreide intake over training, voeding en levenstijl stellen wij op basis daarvan ons voedingsplan op. Al je huidige gegevens en wensen worden hierin meegenomen zoals: jouw voorkeuren, doel, gewicht en vetpercentage. Ook houden wij rekening met andere factoren zoals stress, slaap en trainingservaring.

Na de intake krijg je een calorie en macro nutriënten doel op. Ook adviseren we hoe je hiermee flexibel om kan gaan. Zo kan je nog steeds leuke dingen doen met famillie en vrienden maar toch je doelen halen.

Wil je alles uit jezelf halen en voorbereiden voor een wedstrijd of fotoshoot? Dan begeleiden wij je met nutriënten timing om maximaal resultaat te krijgen. Alles is wetenschappelijk onderbouwd en aangepast op het individu.

Tijdens het coaching traject hebben we wekelijks contact om jouw voortgang te bespreken. Ook staan we dagelijks voor je klaar voor vragen over training en voeding!

Wij bieden:

  • Continue bijgewerkt voedingsplan
  • Uitgebreide lijst van gezonde voedingsmiddelen
  • Een voedings-app voor invoer en calorie tracking

 

 

meer informatie?
Wil jij ook top coaching en jouw lichaam geven wat het verdient?

 

Neem dan contacht met ons op!