Personal Training in Alkmaar en omgeving

Wil jij gericht trainen met de beste begeleiding en snel resultaat? Wij werken met een wetenschappelijk onderbouwde manier met Personal Training op maat. Na een uitgebreide intake stellen wij ons plan op die past bij jou situatie. Geen één schema is hetzelfde maar aangepast op jou!

 

Wil jij duurzaam resultaat? Volg dan personal training bij Physique Innovation.

 

Kracht, passie en toewijding dat is waar Physique Innovation voor staat!

Personal Training Alkmaar

Personal Training

Van puber tot senior, van beginner tot ervaren sporter, we zijn er voor iedereen die klaar is om zijn of haar doelen te behalen. 

Na de uitgebreide intake begint het opstellen van een persoonlijk trainings- en voedingsplan dat afgestemd is op jouw situatie. Wij houden rekening met stress, slaap, trainingservaring, geneitische aanleg en jouw agenda.

Wil je afvallen? Of juist spiermassa winnen? Met een plan op maat is jouw doel dichterbij dan je denkt. 

Elke Personal Training wordt jij begeleid in het optimaal uitvoeren van een oefening. Je wordt gepusht om steeds beter te worden en uitgelegd waarom we doen wat we doen. Tijdens de trainingen maak ik ook gebruik van Mylogenics als dit nodig is. Zo lossen we eventuele disfuncties op om de training maximaal door te zetten.

Alles draait om progressie en het behalen van jouw doel!

  • Continue aangepaste trainingschema's
  • Uitgebreide PDF met informatie over training en voeding
  • Gratis Mylogenics behandelingen
  • Trainings-app voor de schema's 


Alle gegevens met betrekking tot training en voeding staan in de twee apps van Physique Innovation. De apps bevatten schema’s en filmpjes ter ondersteuning van jouw workouts als je alleen traint. Je weet precies wat je moet doen, wanneer je het moet doen en hoe vaak je het moet doen. Houd dagelijks jouw trainingsarbeid en calorie inname bij, zodat wij tijdens de Personal Trainingen je plan kunnen bijstellen.

Voeding

Wil je afvallen, spiermassa aankomen of je gezonder voelen? Onze coaching maakt dit mogelijk!

Wij stellen samen een plan op die bij jouw doelen past. Maar nog belangrijker, één die voor jou haalbaar is!

Na de uitgebreide intake over training, voeding en levenstijl stellen wij op basis daarvan ons voedingsplan op. Al je huidige gegevens en wensen worden hierin meegenomen zoals: jouw voorkeuren, doel, gewicht en vetpercentage. Ook houden wij rekening met andere factoren zoals stress, slaap en trainingservaring.

Na de intake krijg je een calorie en macro nutriënten doel op. Ook adviseren we hoe je hiermee flexibel om kan gaan. Zo kan je nog steeds leuke dingen doen met famillie en vrienden maar toch je doelen halen.

Wil je alles uit jezelf halen en voorbereiden voor een wedstrijd of fotoshoot? Dan begeleiden wij je met nutriënten timing om maximaal resultaat te krijgen. Alles is wetenschappelijk onderbouwd en aangepast op het individu.

Tijdens een Personal Training traject hebben we naast de trainingen ook wekelijks contact om jouw voortgang te bespreken. Ook staan we dagelijks voor je klaar voor vragen over training en voeding!

  • Continue bijgewerkt voedingsplan
  • Uitgebreide lijst van gezonde voedingsmiddelen
  • Een voedings-app voor invoer en calorie tracking

Met onze ervaring, passie en wetenschappelijke onderbouwing boeken wij de beste resultaten. Dus wil je sterker worden, sneller worden of er gewoon goed uitzien? Wij zorgen voor resultaat door training en voeding aan te passen op jouw lichaam, situatie en einddoel.

 

Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden?

Niet geschoten is altijd mis!

Neem vrijblijvend contact met ons op!