Wil jij goed begeleid worden met training & voeding, maar dit verder op eigen kracht doen?

De online stok achter de deur

Online coaching begint altijd met een uitgebreidde intake en het vastleggen van jouw lichamelijke gegevens. Na het opnemen van jouw gegevens begint het opstellen van een persoonlijk trainings- en voedingsplan. Wil je afvallen? Of juist sterker worden? Met een plan op maat is jouw doel dichterbij dan je denkt. Vervolgens ga je op eigen kracht aan de slag.  

 

24/7 online begeleiding van jouw personal coach

Communicatie is het sleutelwoord. Daarom kun je 24/7 rekenen op de begeleiding van onze coach. Heb je moeite met een bepaalde oefening? Videoanalyse stelt ons in staat je persoonlijke instructies of desgewenst een alternatieve oefening te geven. Alles draait om progressie en het behalen van jouw doel!

 

Apps
Alle gegevens met betrekking tot training en voeding staan in de twee apps van Physique Innovation. De apps bevatten schema’s en filmpjes ter ondersteuning van jouw workouts. Je weet precies wat je moet doen, wanneer je het moet doen en hoe vaak je het moet doen. Houd dagelijks jouw trainingsarbeid en voedingsinname bij, zodat onze coach je kan bijsturen waar nodig.

 

meer informatie
Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden?

Niet geschoten is altijd mis!

Neem vrijblijvend contact met ons op!