Personal training & online coaching resultaten.

Ook jij kunt sterker, sneller en slanker worden!

Personal training & online coaching

Joëlle:

In april 2017 ben ik begonnen bij Pyshique Innovation met trainen onder begeleiding van Ed. Ik had daarvoor wel wat ervaring met krachttraining, was inmiddels 10 kg afgevallen, maar ik voelde dat ik nog veel meer kon bereiken, dat ik oefeningen niet goed uitvoerde en dat ik hier echt hulp bij nodig had. Ed heeft mij het inzicht gegeven dst ik nodig had. Juist door mee de sportschool in te gaan en te focussen op de juiste manier van uitvoeren van de oefeningen, heeft hij mij onwijs geholpen. Inmiddels ben ik nog 10 kg lichter en wat nog belangrijker is: veel zekerder in het krachthonk. Ik weet veel meer uit mijn trainingen te halen, heb minder last van blessures en ook wanneer ik er wel één op loop, weet ik dat Ed mij hiermee kan begeleiden, zodat het weer sneller over is. Het is fijn om met Ed ideeën uit te kunnen wisselen en hem om hulp te kunnen vragen, ook wat betreft de voeding! Ed is een gedreven sportman en weet écht waar hij het over heeft. Een absolute aanrader!

Dré:

Hoi ik ben Dré Spierings en ik ben actief dienend militair en sta op het punt om over te stappen naar een andere eenheid met een hogere fysieke belastbaarheid. Na een telefoon gesprek met Ed was ik meteen verkocht en heeft hij een trainingsplan voor me opgesteld. Dit heb ik de afgelopen 3 maanden als zeer prettig ervaren. Er is ook zeker een flinke stijgende lijn te zien in zowel kracht als body composition! 
Ik kan de trainingen van Ed zeker aanraden voor mensen die willen solliciteren bij defensie of al dienend militair zijn! Werkelijk waar niks op aan te merken!

meer informatie?
Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden?

Niet geschoten is altijd mis!

Neem vrijblijvend contact met ons op!